Pure trouwfotografie, kleurrijk en vol emotie!

Jasper en Cynthia

Trouwen in de Gouden Zaal - Kampen

Nog net voordat Jasper zou vertrekken voor de Dakar Rally ging hij trouwen met zijn Cynthia. 

We starten in alle vroegte bij Jasper thuis waar de hele familie aanwezig is voor een gezamenlijk ontbijt. Zijn moeder helpt bij het aankleden, altijd weer een emotioneel moment. 

Bij Cynthia thuis is het ook druk met alle voorbereidingen. En als het dan eindelijk tijd is komt Jasper met een super fraaie BMW aangereden met een mooi boeket erop. De bruid is onder de indruk van zijn pak en de eerste spanning is eraf. De dag kan beginnen.

Voor de fotoshoot kunnen we de oude melkfabriek gebruiken. Een fraai, industrieel, monument wat erg mooi is voor de foto's. Het licht is super en het bruidspaar geniet er ook van.

De wens van Jasper is om nog met de motor naar de dijk te gaan om actiefoto's te maken. In zijn trouwpak op de crossmotor voor de fraaiste acties. 

Dan is het tijd voor de serieuze zaken, we rijden naar Kampen. In de Gouden Zaal van het oude stadhuis gaan ze trouwen. De ambtenaar heeft ook de familie van Jasper allemaal getrouwd, een oude bekende dus!

In het kerkje van Windesheim vieren we de kerkelijke inzegening. Een mooie plek om ook de familiefoto's te maken. 

De rest van de avond wordt het huwelijk gevierd in Boerhaar. Aan het begin van avond hebben wij een fotopresentatie van de dag verzorgd, zodat alle feestgangers al een indruk van de dag kregen. Het was nog lang gezellig in Boerhaar.

Veel geluk Jasper en Cynthia!

Robin en Yvette

020 Trouwfotograaf festival

Festivalbruiloft Camping de Lievelinge - september 2017

Als ze gingen trouwen, dan moest het ook wel een heel tof feest worden. Dat stond voor Robin en Yvette in ieder geval vast. Dat toffe feest is goed gelukt, wat een bijzondere dag hebben wij meegemaakt.

Lees meer

Andreas en Chantal

027 Trouwfotograaf Friesland

Trouwen in Oldeberkoop september 2017.

Voor hun trouwdag wilden Andreas en Chantal de rust opzoeken en kwamen terecht in het mooie Oldeberkoop. De dag voor het trouwen hebben zij in de plaatselijke Bed&Breakfast gelogeerd zodat ze vroeg van start konden gaan.

Lees meer

Trouwen in Deventer

019 Trouwlocatie Deventer

Huwelijksfeest bij Jansen en Jansen in Gorssel - 1 september 2017

Voor Carlieke en Tijs was het zeker dat ze het Ja-woord in Deventer wilden geven. Beiden hebben daar veel herinneringen en mooie verhalen opgebouwd.

Lees meer

Niels en Jill

094 NJ IMG 7795Trouwen in het Stadhuis Lelystad - 9 juni 2017 - Niels en Jill

Zoveel regen als we deze ochtend hebben is niet normaal! Het water komt met bakken uit de lucht vallen. De trouwdag voor Niels en Jill gaat gelukkig niet in het water vallen want zodra we bij de bruidegom thuis komen wordt de regen al een stuk minder.

Lees meer

Nick en Tamara

Trouwfotograaf Kampen Dronten Zwolle

Trouwen in de St. Annakapel, Kampen - 19 mei 2017

De trouwdag in april begint met zon, dus dat lijkt goed. We treffen Tamara in de St. Annakapel, samen met haar kapster. Haar voorbereiding gaat hier plaatsvinden en Nick blijft thuis met de vrienden. Als wij bij Nick komen hebben de mannen veel pret om hun vriend goed in de kleding te helpen.

Lees meer

Erik en Annelies

006 Trouwfotografie Dronten Kampen Zwolle 

Trouwen in de Stadsgehoorzaal, Kampen - 31 maart 2017

Eind maart, een prachtig zonnige dag! Erik en Annelies gaan in de Stadsgehoorzaal van Kampen trouwen. Voor deze dag heeft Erik zijn favoriete auto kunnen regelen, een Porsche 911.

Lees meer

Albert en Maartje

Bruidsfotograaf Urk

Trouwen op Urk - 9 september 2016

Bij Albert thuis starten we de dag. Zijn moeder loopt vol trots te kijken naar haar zoon. Zodra hij zijn trouwpak aan heeft doet ze nog een laatste check of alles goed zit. Albert is visserman maar houdt ook heel erg van muziek, daarom gaat hij op verzoek van zijn moeder nog even achter de piano.

Lees meer

Bertin en Martje

Zwolle Trouwfotograaf4you

Trouwen in Sleen op 16 september 2016.

De dag van Bertin en Martje start in het ouderlijk huis van de bruid. We treffen een heel ontspannen bruid die lekker een broodje zit te eten terwijl de kapster nog druk is met het kapsel. De jurk hangt al klaar en ziet er prachtig uit. Samen met moeder en zus kleed Martje zich om en komt als een ware prinses de trap af.

Lees meer

Tom en Pauline

Bruidstaart en trouwfotografie

Voor het huwelijk van Pauline en Tom gaan we naar Lage Vuursche, een mooie plek in het bos. Het is een bijzonder koppel, Pauline heeft Tom leren kennen in Zuid-Afrika terwijl zij daar voor haar werk verbleef. Een liefde op afstand die op 8 september samen komt. 

Lees meer

Egbert en Tessa

05 119 ET EN 6246 Trouwfotograaf4you

Op 2 september trouwden Egbert en Tessa in Almere. Tijdens de kennismaking vertelden ze ons dat ze gek zijn van gamen en StarWars, dat zou ook onderdeel worden van de trouwdag. De trouwdag begon thuis, waar Tessa in de make-up zat en Egbert rustig rond liep. Tessa had het pak van Egbert wel gezien, maar de jurk van Tessa was nog geheim. Daarom regelen we de First Look op zolder.....heel spannend, maar het was super.

Lees meer

Jan Willem en Yvonne

 Trouwfotograaf Kampen

Juli 2016 - Kampen

De dag begint in Zuidwolde, waar de bruid zich bij haar ouders voorbereid op de trouwdag. Yvonne is super relaxed en geniet van alles. Met een fraaie Audi RS5 komt Jan Willem haar ophalen. Hij heeft met deze snelle bolide een mooie rit vanuit Kampen gemaakt en is op de snelweg even 'los' gegaan.

Lees meer

Rick en Mariska

Trouwfotografie Zwolle

Juni 2016 - Hasselt

Rick en Mariska trouwen in Korenmolen de Zwaluw in Hasselt. We starten al lekker op tijd bij Rick. Samen met de beide vaders en beste vriend Leroy zorgt Rick dat hij er helemaal tip top uitziet voor zijn bruid. Hij is super ontspannen en heeft zin in deze dag waar ze al zolang naar toe hebben geleefd.

Lees meer

Jeroen en Aliene

273 EN 5041 Urk

Mei 2016 - Urk

De dag start bij de ouders van Jeroen. In ontspannen sfeer zit de bruidegom met zijn vader aan de koffie. Zodra de moeder van Jeroen er is maken we een paar mooie foto's van de voorbereiding. Jeroen showt zijn manchetknopen, speciaal voor deze dag van Aliene gekregen. Het zijn twee wielerfietsen, want dat is Jeroen zijn grote hobby.

Lees meer