Huwelijk De Heerlickheijd van Ermelo

Jasper & Gerdy

Een heerlijke dag in mei zijn wij bij het huwelijk van Jasper en Gerdy. Zij gaan elkaar het Ja-woord geven in het prieel van De Heerlickheijd van Ermelo. De bomen zijn frisgroen en het lijkt een zonnige dag te worden.

225 J&G B1 4194 1

De start van de dag is bij Jasper thuis, waar hij met een aantal vrienden zich voorbereid op de trouwdag. Als we later bij Gerdy komen zit zij heel ontspannen met de kapster die ook de make-up verzorgd. Tot in detail is alles goed voorbereid.

Lees meer: Huwelijk De Heerlickheijd van Ermelo

Trouwen in Dronten

André & Vera

Voor de start van deze trouwreportage mogen wij in ons eigen dorp Dronten beginnen. Het bruidspaar woont op een paar minuten rijden van ons en daar treffen wij Vera die al door kapper en visagie mooi wordt gemaakt voor haar trouwdag.

086 A&V B2 6215

Lees meer: Trouwen in Dronten

Een huwelijk in Veenendaal

Jan en Danielle

Het burgerlijk huwelijk van Jan en Danielle hebben we al een half jaarje eerder mogen fotograferen. Er zijn dingen in het leven die een planning opeens anders kunnen laten lopen.....het is mooi dat ze dat op dat moment hun gevoel hebben gevolgd.

031 J&D B1 1755

Lees meer: Een huwelijk in Veenendaal

Tuinfeest Lemelerveld

Bram & Marleen

Een top trouwlocatie vinden was niet zo moeilijk voor dit bruidspaar. Bij de ouders van Marleen was alles aanwezig wat je voor een mooi feest nodig hebt. 

004 BM AN 1729

De tuin met appelbomen werd de trouwzaal, de schuur was feestzaal en buiten was het heerlijk vertoeven met een hapje en een drankje. In het weilandje werd het diner geserveerd vanuit de barbecue-truck. 

Lees meer: Tuinfeest Lemelerveld

Trouwen in Friesland

027 Trouwfotograaf Friesland

Andreas & Chantal

Voor hun trouwdag wilden Andreas en Chantal de rust opzoeken en kwamen terecht in het mooie Oldeberkoop. De dag voor het trouwen hebben zij in de plaatselijke Bed&Breakfast gelogeerd zodat ze vroeg van start konden gaan.

Lees meer: Trouwen in Friesland

Trouwfotograaf4you - De Grutto 70 - 8251 XN Dronten  0321-383700 -  06-14291921