Pure trouwfotografie, kleurrijk en vol emotie!

Jeroen en Aliene

273 EN 5041 Urk

Mei 2016 - Urk

De dag start bij de ouders van Jeroen. In ontspannen sfeer zit de bruidegom met zijn vader aan de koffie. Zodra de moeder van Jeroen er is maken we een paar mooie foto's van de voorbereiding. Jeroen showt zijn manchetknopen, speciaal voor deze dag van Aliene gekregen. Het zijn twee wielerfietsen, want dat is Jeroen zijn grote hobby.

Zodra de trouwauto de straat in komt lopen alle buren uit om dit te bewonderen. 

Wij vertrekken al richting Urk om de voorbereidingen bij de bruid vast te leggen. Aliene is al klaar met het kapsel en de make-up en gaat haar jurk aantrekken. Het is altijd weer veel werk, voordat alles zit zoals het in de winkel ook zat. Voor de hond van Aliene was het iets makkelijker, het jurkje was snel aangetrokken en is ook de hele dag niet meer uitgegaan.

Jeroen komt zijn bruid ophalen en we vertrekken naar het oude raadhuis voor de ceremonie. Dit is onderdeel van het museum, dus geheel in de sfeer van het oude Urk.

Na de ceremonie gaan we voor de fotoreportage door het oude Urk. Lekker rondlopen en foto's maken. Aliene is opgegroeid op Urk, dus we komen veel bekenden tegen. Bij de haven kunnen we op een Urker kotter en natuurlijk moet de vuurtoren er ook op. De daggasten krijgen een rondleiding door het dorp. 

We ontmoeten elkaar weer aan de haven waar we de familiefoto's maken. Vervolgens hebben we een heel speciaal taartmoment. Een hondentaart, speciaal gemaakt voor het hondje. Hij wist niet waar te beginnen!

Voor de kerkdienst gaan we naar het sfeervolle Kerkje aan Zee. De dag wordt afgesloten met taart en toasten tijdens de receptie, en natuurlijk het feest voor alle vrienden en familie.

Jeroen en Aliene, het was een sfeervolle dag op Urk! Veel geluk samen.