Pure trouwfotografie, kleurrijk en vol emotie!

Jan Willem en Yvonne

 Trouwfotograaf Kampen

Juli 2016 - Kampen

De dag begint in Zuidwolde, waar de bruid zich bij haar ouders voorbereid op de trouwdag. Yvonne is super relaxed en geniet van alles. Met een fraaie Audi RS5 komt Jan Willem haar ophalen. Hij heeft met deze snelle bolide een mooie rit vanuit Kampen gemaakt en is op de snelweg even 'los' gegaan.

Yvonne komt de trap af in haar mooie jurk en wordt liefdevol in de armen gesloten door Jan Willem. Hierna vertrekken wij naar Kampen. Het huwelijk zal in de museumboerderij van Kampereiland gesloten worden. Daarom starten we daar met de trouwreportage, af en toe hebben we een spatje regen. Na een tijdje gaan we naar een landweggetje om nog mooie foto's met de auto te maken. Als toeschouwers hebben we een kudde met koeien, zij vinden het reuze interessant allemaal.  

Het huwelijk wordt door Arend Jan Kok, babs van de gemeente Kampen voltrokken in de Museumboerderij op het Kampereiland. Na de ceremonie kunnen we met de hele groep naar buiten voor de foto's. Dit bruidspaar heeft nog heel veel grootouders, de bruid heeft zelfs opa als getuige! Het wordt een leuke fotoshoot met de hele club en net voor de volgende regenbui zijn we klaar. Dan gaat het feest verder bij het Erf. De fanfare komt voor het bruidspaar spelen en dat klinkt super. Het was een leuke dag met jullie! Veel geluk Jan Willem en Yvonne.