Pure trouwfotografie, kleurrijk en vol emotie!

Rick en Mariska

Trouwfotografie Zwolle

Juni 2016 - Hasselt

Rick en Mariska trouwen in Korenmolen de Zwaluw in Hasselt. We starten al lekker op tijd bij Rick. Samen met de beide vaders en beste vriend Leroy zorgt Rick dat hij er helemaal tip top uitziet voor zijn bruid. Hij is super ontspannen en heeft zin in deze dag waar ze al zolang naar toe hebben geleefd.

Bij Mariska thuis komen we in een huis vol bruiloft-stress en emotie. Alle dames zijn druk met kleding, make-up en de bruid! Dit gaat een mooie dag worden voor iedereen.

 

De bruid ziet er prachtig uit en wordt door haar Rick opgehaald in een oldtimer Volkswagen. We vertrekken eerst naar het voetbalveld want voetbal is de basis van dit huwelijk geweest. Beide zijn ze gek van voetbal, en Ajax in het bijzonder. Dus met voetbalschoenen, bal en Ajaxvlag starten we de fotoreportage.

We hebben lekker de tijd om nog foto’s te maken in het stadje, bij de kalkovens en op de landweggetjes. Daarna gaan we naar de molen waar alle daggasten inmiddels zijn gearriveerd. Iedereen bewondert het mooie paar en vervolgens is er een heerlijke lunch. Onder leiding van onze ceremoniemeester komen alle gasten aan bod voor de diverse groepsfoto’s.

Als om 14.30 uur de ceremonie start, wordt Mariska door haar vader naar binnen gebracht. Na een paar leuke verhalen over het bruidspaar is het tijd voor het officiële moment.  Rick en Mariska spreken hun liefdeswoorden voor elkaar uit. Daarna is het tijd voor het ja-woord en de ringen. De molenaar laat de ringen vanaf de maalzolder afdalen zoals ze vroeger met de zakken meel deden.

Rick en Mariska zijn getrouwd en gaan dat verder vieren met familie en vrienden. Felicitaties, champagnetoren en nog heel veel gezelligheid volgt die dag. Lief bruidspaar, van harte!!

Leveranciers:
Trouwlocatie: Molen de Zwaluw in Hasselt, www.molendezwaluw.nl
Feestlocatie:  Coelenhage in Wezep, www.coelenhage.nl
Trouwjurk:     De Bruidstuin in Elburg, www.bruidstuin.nl
Trouwpak:     Suits en Ties in Hardenberg, www.suitsandties.nl
Ambtenaar burgerlijke stand: Franchetta van Gent uit Hasselt