Pure trouwfotografie, kleurrijk en vol emotie!

Egbert en Tessa

05 119 ET EN 6246 Trouwfotograaf4you

Op 2 september trouwden Egbert en Tessa in Almere. Tijdens de kennismaking vertelden ze ons dat ze gek zijn van gamen en StarWars, dat zou ook onderdeel worden van de trouwdag. De trouwdag begon thuis, waar Tessa in de make-up zat en Egbert rustig rond liep. Tessa had het pak van Egbert wel gezien, maar de jurk van Tessa was nog geheim. Daarom regelen we de First Look op zolder.....heel spannend, maar het was super.

 

Voor de reportage vertrekken we naar het Weerwater in Almere waar we een mooi zicht hadden op de skyline van de stad. Het was heel mooi weer waarbij de kleuren super tot hun recht kwamen. De skatebaan met alle grafiti was een prachtige achtergrond voor de portretfoto's. Ons bruidspaar was niets te gek dus we hebben een heerlijke fotoshoot gehad.

De trouwceremonie was in The Spotlight in Almere. Onder de klanken van StarWars kwam het bruidspaar binnenlopen en alle vrienden werden meteen enthousiast. De ambtenaar hield een toepasselijke speech met alle termen van StarWars en andere buitenaardse zaken. Helemaal leuk!

De taart was natuurlijk ook buitenaards mooi gemaakt en na het aansnijden mocht iedereen meegenieten van dit mooie kunstwerk. 

De spanning van de dag was nu weg en het feest kon van start gaan. 

Egbert en Tessa, wij wensen jullie een buitenaards mooi leven samen en natuurlijk heel veel aards geluk!