Pure trouwfotografie, kleurrijk en vol emotie!

Tom en Pauline

Bruidstaart en trouwfotografie

Voor het huwelijk van Pauline en Tom gaan we naar Lage Vuursche, een mooie plek in het bos. Het is een bijzonder koppel, Pauline heeft Tom leren kennen in Zuid-Afrika terwijl zij daar voor haar werk verbleef. Een liefde op afstand die op 8 september samen komt. 

 

In het bos van de Lage Vuursche is een prachtige setting gemaakt voor dit huwelijk. Pauline komt met haar vader aangelopen terwijl Tom staat te wachten. De ambtenaar heeft een prachtige speech deels in Engels, deels in het Nederlands. De ringen worden aangevlogen door een oehoe, maar voor de zekerheid zit de echte versie toch maar in een mooi doosje. 

Na de ceremonie staat er een prachtige tafel in het bos waar alle gasten kunnen genieten van de sfeervolle high tea. Wij hebben dan even tijd voor een heerlijke fotoshoot. In het bos zijn zoveel mooie locaties met echt super mooi licht door de bebladerde kronen van de bomen. 

Dan is het tijd voor The ShoeGame. De manier om Tom en Pauline te leren kennen, als ze tenminste de juiste antwoorden zouden geven......dat was niet altijd het geval.

Het huwelijk was een sfeervolle middag in het bos waarbij we echt zo ontzettend veel geluk hadden met het weer! Een zonnige dag voor iedereen. Veel geluk Tom en Pauline.

Leveranciers:

Trouwjurk: Esther's Bruidsshop  www.bruidsshop.nl
Trouwpak: Tidy Tucs, een klein Indiaas kleermakertje in de mall in Constantia, Kaapstad
Taart: taartje van Lot  www.taartjevanlot.nl
Uil en kraanvogel: Uil: De valk roofvogels  www.devalk-roofvogels.nl
Ringen: Juwelier Els, een edelsmid  www.juwelierels.nl 
Taarttopper: via etsy.com shop "amazinghandcrafts" van Joyce Liang
Catering: Trouwen in het bos  www.trouweninhetbos.nl