Pure trouwfotografie, kleurrijk en vol emotie!

Bertin en Martje

Zwolle Trouwfotograaf4you

Trouwen in Sleen op 16 september 2016.

De dag van Bertin en Martje start in het ouderlijk huis van de bruid. We treffen een heel ontspannen bruid die lekker een broodje zit te eten terwijl de kapster nog druk is met het kapsel. De jurk hangt al klaar en ziet er prachtig uit. Samen met moeder en zus kleed Martje zich om en komt als een ware prinses de trap af.

 

Bertin is inmiddels met de 'Old School Eend' aangekomen in Zwolle. Hij straalt in zijn mooie blauwe pak en kan niet wachten om zijn Martje te zien. Zodra de deur open gaat kan hij zijn geluk niet op, wat is ze mooi!

De fotoreportage maken we bij het Katerveer in Zwolle. Een prachtige plek, net buiten de stad, met zoveel verschillende sferen. Bertin straalt nog steeds, telkens weer wanneer hij Martje ziet.

Het valt niet mee om de jurk in de 'eend' te krijgen, maar met een beetje proppen gaat het toch lukken. We gaan weer terug voor de lunch. Na de lunch moeten we van Zwolle naar Sleen rijden, een flinke rit voor het bruidspaar in hun Eendje!

De trouwlocatie in Sleen is prachtig. Een oud stadhuis in de bossen, mooier kan je niet wensen. Martje en Bertin geven elkaar een volmondig 'Ja!' wanneer dit gevraagd wordt.

Wij wensen jullie alle geluk en een mooie toekomst samen.

2016 - Trouwreportage van Bertin en Martje in Sleen

De bruidsreportage start in Zwolle, waar Bertin in een oude Lelijk Eend naar toe is gereden. De trouwfotografie vindt plaats op het Katerveer in Zwolle. Een prachtige plek, net buiten de stad. De trouwlocatie is in Sleen.

Lees meer hierover in de blog.