Pure trouwfotografie, kleurrijk en vol emotie!

Albert en Maartje

Bruidsfotograaf Urk

Trouwen op Urk - 9 september 2016

Bij Albert thuis starten we de dag. Zijn moeder loopt vol trots te kijken naar haar zoon. Zodra hij zijn trouwpak aan heeft doet ze nog een laatste check of alles goed zit. Albert is visserman maar houdt ook heel erg van muziek, daarom gaat hij op verzoek van zijn moeder nog even achter de piano.

 

De trouwauto is een Mustang waarin Albert zich helemaal het mannetje voelt. Het wordt tijd om zijn bruid op te halen. 

Maartje heeft een bijzondere jurk die door haar moeder is gemaakt en het staat prachtig. Voor de ontmoeting komt Maartje naar buiten in de mooie tuin bij haar ouderlijk huis. Albert krijgt nog een paar tips van haar moeder en dan geeft zij haar dochter weg en wenst het paar alle geluk die ze toekomt.

De fotoreportage maken we in het Urkerbos en natuurlijk bij de haven en het strand. Het weer is super, volop zon en heldere lucht.

Na de gezamenlijke lunch maken we de familiefoto's bij het water en vertrekken daarna naar het oude gemeentehuis van Urk. De trouwplechtigheid is heel persoonlijk en de akte wordt door het zusje van de bruid gelezen.

Het kerkelijk huwelijk is in het Kerkje aan Zee, een sfeervol plekje. Vader brengt zijn dochter binnen en beide families zingen een lied speciaal voor het bruidspaar. De vrienden van Albert verzorgen de muziek. Na de dienst mogen Albert en Maartje twee duiven laten vliegen als blijk van voorspoed en geluk.

Bij de receptie en aanvang van het feest maken wij nog foto's in de fotobooth die Maartje heeft gemaakt. Alle vrienden en familie komen op de foto, met of zonder props. Het levert een superleuk gastenboek op!

Het was een topdag Albert en Maartje en wij wensen jullie alle geluk voor de toekomst.

2016 - Trouwreportage van Albert en Maartje op Urk

De trouwceremonie vindt plaats in het oude gemeentehuis van Urk, nadat wij eerst de fotoshoot hadden gemaakt in het Urkerbos. De kerkelijke inzegening is in het Kerkje aan Zee.

Lees meer hierover in de blog.