Pure trouwfotografie, kleurrijk en vol emotie!

Erik en Annelies

006 Trouwfotografie Dronten Kampen Zwolle 

Trouwen in de Stadsgehoorzaal, Kampen - 31 maart 2017

Eind maart, een prachtig zonnige dag! Erik en Annelies gaan in de Stadsgehoorzaal van Kampen trouwen. Voor deze dag heeft Erik zijn favoriete auto kunnen regelen, een Porsche 911.

In de landelijke gebieden rondom Kampen gaan we mooie foto's maken met deze sportieve auto. De kronkelweg met grote bomen en de felgroene weilanden maken het beeld compleet. 
Vervolgens gaan wij naar de binnenstad waar we aan de IJssel, met een mooi gezicht op de skyline van Kampen, heerlijk kunnen fotograferen. Alleen een man-met-hond gunt ons deze tijd niet en fietst mooi door, wat uiteindelijk wel weer een topfoto oplevert. 
Thuis zijn alle daggasten gearriveerd en samen met de motoren vertrekken we naar de Stadsgehoorgzaal. Een mooie speech van de ambtenaar en vervolgens komen de beide moeders naar voren om het echtpaar om het Ja-woord te vragen. Een heel bijzonder moment. 
Met taart en bubbels wordt in het naastgelegen Moods & Roots geklonken en gedronken en gefeliciteerd. Het feest gaat nog even door in de Vier Jaargetijden waar de vader van de bruid nog een lied voor zijn dochter zingt.