Pure trouwfotografie, kleurrijk en vol emotie!

Nick en Tamara

Trouwfotograaf Kampen Dronten Zwolle

Trouwen in de St. Annakapel, Kampen - 19 mei 2017

De trouwdag in april begint met zon, dus dat lijkt goed. We treffen Tamara in de St. Annakapel, samen met haar kapster. Haar voorbereiding gaat hier plaatsvinden en Nick blijft thuis met de vrienden. Als wij bij Nick komen hebben de mannen veel pret om hun vriend goed in de kleding te helpen.

Een stropdas knopen, hoe gaat dat precies? Na vier keer opnieuw knopen kan het de goedkeuring van de vrienden krijgen en is Nick klaar voor de dag. Hij is best wel een beetje nerveus nu het zo dichtbij komt. Tamara is inmiddels mooi gekapt en klaar om de jurk aan te doen. De zenuwen slaan ook hier toe maar gelukkig weten de vriendinnen haar goed te helpen. Broerlief komt haar bekijken en is onder de indruk, hij mag deze mooie zus begeleiden naar haar bruidegom. 

De first-look voor Nick en Tamara is in de St. Annakapel, onder toeziend oog van alle gasten. Nick is duidelijk onder de indruk van zijn Tamara! Er volgt een mooie en persoonlijke ceremonie en dan klinkt het Ja-woord vol overgave. Het kleine neefje van Nick komt de ringen brengen en dan is de ceremonie compleet.
Na de felicitaties gaan we naar buiten voor de foto's maar helaas regent het op dat moment. Snel weer naar binnen en alle mooie plekjes van het kapelletje opgezocht. De gasten zijn naar de Bonte Os gegaan en ook het bruidspaar gaat daar snel heen voor het toasten en de felicitaties. Een heerlijke maaltijd volgt en vlak voordat de feestavond begint kunnen we nog een mooie groepsfoto onder de poort maken. 
Wij wensen Nick en Tamara alle liefde en geluk in de toekomst.