Pure trouwfotografie, kleurrijk en vol emotie!

Niels en Jill

094 NJ IMG 7795Trouwen in het Stadhuis Lelystad - 9 juni 2017 - Niels en Jill

Zoveel regen als we deze ochtend hebben is niet normaal! Het water komt met bakken uit de lucht vallen. De trouwdag voor Niels en Jill gaat gelukkig niet in het water vallen want zodra we bij de bruidegom thuis komen wordt de regen al een stuk minder.

Bij de bloemisterij waar Jill werkt halen we het bloemstuk voor de trouwauto op, de regen is inmiddels voorbij. De mooie rode Tesla gaat vervolgens richting de bruid. Bij de voordeur is alles versierd en als Jill naar buiten stapt kan Niels zijn tranen niet meer bedwingen, hij vindt zijn zwangere bruid zo ontzettend mooi. Ze ziet er ook prachtig uit met haar buikje.

We gaan vervolgens met de auto naar de dijk bij de Oostvaardersplassen voor de fotoshoot. De lucht is prachtig en de zon schijnt heerlijk. Vervolgens gaan we nog bij de oorsprong van Lelystad kijken, de huisjes van Lelystad-Haven zijn ooit gebouwd voor de pioniers van de polder. Het is een erg idyllische trouwlocatie.

In het stadhuis van Lelystad geven Niels en Jill elkaar het ja-woord. De trouwringen worden door de opa van Niels gebracht, en hij doet ze ook maar meteen om bij het getrouwde stel. Daarna krijgen ze nog wat tips van opa om te zorgen dat hun liefde net zo lang zal duren als bij hem. Hij is al ruim 70 jaar gelukkig met zijn vrouw. 

De feestlocatie is de Bell-Inn in Nunspeet. In het bos van dit Veluwse dorp wordt het avondfeest gehouden. Iedereen kan lekker de tuin in en de kinderen vermaken zich prima. Een heerlijke maaltijd wordt geserveerd en tot slot komt de bruidstaart als toetje. Het bruidspaar snijdt de taart aan en iedereen geniet hiervan. Het feest gaat daarna nog even verder. Het was een top dag die met zoveel regen begon. Hoeveel geluk kan je hebben op je trouwdag!

Van harte Niels en Jill, heel veel geluk samen en straks met jullie kleintje erbij.

De leveranciers die aan deze trouwdag bijgedragen hebben zijn:
Trouwboeket: Bloeminderij De Korenschoof in Lelystad, http://www.korenschoof-lelystad.nl/
Fotolocatie: Oostvaardersplassen in Lelystad en Lelystad-Haven
Feestlocatie: The Bel Inn in Nunspeet, http://www.thebellinn.nl/
Trouwauto: Tesla