Pure trouwfotografie, kleurrijk en vol emotie!

Trouwen in Deventer

019 Trouwlocatie Deventer

Huwelijksfeest bij Jansen en Jansen in Gorssel - 1 september 2017

Voor Carlieke en Tijs was het zeker dat ze het Ja-woord in Deventer wilden geven. Beiden hebben daar veel herinneringen en mooie verhalen opgebouwd.

De dag begint al lekker vroeg bij de bruidegom, het mooie pak gaat aan en de bloemen voor zijn bruid worden geleverd. De trouwauto staat te blinken in de garage.
Bij Carlieke treffen we een gezellige club vrouwen die allemaal druk bezig zijn met haar en make-up van de bruid. De jurk gaat aan en we zien een stralende bruid verschijnen die heel veel zin heeft in deze dag. De bruidegom komt met de zwarte BMW Z1 voorgereden en bewondert zijn bruid zodra de deur opengaat. 

We rijden naar de oever van de IJssel want voor de foto's willen ze de skyline van Deventer op de achtergrond. Bij het veerbootje over de IJssel is het gezellig druk, het weer is prachtig zonnig. Met de auto rijden we het naastgelegen park in waar in alle rust nog de mooiste foto's gemaakt kunnen worden. 

Dan wordt het tijd om richting het stadhuis te gaan. De gasten hebben zich inmiddels verzameld bij het stadhuis en onder luid applaus arriveert het bruidspaar. De trouwambtenaar weet een mooi verhaal te maken over deze twee mensen uit Deventer. Het Ja-woord klinkt en de ringen worden om de vingers geschoven, het is een feit.....Carlieke en Tijs zijn getrouwd!
Voor de verdere feestelijkheden gaan we naar Jansen en Jansen in Gorssel. De gasten proosten op het paar en daarna wordt de mooie blauwe taart aangesneden.

Tijd voor een beetje rust en de gastenfoto's. De mooie tuin leent zich hier uitstekend voor. 
Als de gasten na enige tijd aan tafel gaan voor het diner, maken wij de laatste foto's en wensen ze een fijne avond. Carlieke en Tijs, heel veel geluk en liefdevolle jaren samen! Gefeliciteerd.