Trouwen in Friesland

027 Trouwfotograaf Friesland

Andreas & Chantal

Voor hun trouwdag wilden Andreas en Chantal de rust opzoeken en kwamen terecht in het mooie Oldeberkoop. De dag voor het trouwen hebben zij in de plaatselijke Bed&Breakfast gelogeerd zodat ze vroeg van start konden gaan.

Wij treffen de bruid bij de kapper en gaan daarna mee naar het tuinhuis waar zij zich samen met moeder en vriendin verder gaat voorbereiden op de dag. Het is stralend weer dus ze kunnen lekker in de tuin aan de slag met de kleding. De bruidegom zit inmiddels samen met een vriend lekker aan de koffie en wacht op de dingen die komen gaan. 

Zodra Chantal er klaar voor is gaat zij naar het mooie voorhuis van de B&B en wacht met nog enige spanning tot ze naar buiten mag stappen om haar lieve Andreas te zien. De bruidegom is zwaar onder de indruk van zijn bruid en is sprakeloos. 

We vertrekken naar het Koepelbos waar we de fotoserie kunnen maken. Het ochtendlicht door de bomen geeft zoveel mooie sferen, de tijd vliegt om. De twee kleine kindertjes van het paar komen nog even langs voor een paar foto's maar kunnen daar toch niet echt de grap van inzien en vinden het wel weer genoeg. Wat mag je ook verwachten van ze?

Om 11 uur is de ceremonie in het kerkje van Oldeberkoop. Een sfeervolle ruimte voor dit speciale moment. Iedereen herkent de verhalen en geniet. Het Ja-woord is gezegd en de ringen zijn gewisseld, tijd voor taart en bubbels. In de tuin van de kerk staat iedereen lekker te kletsen en van de taart te genieten.

Het vervolg van de dag is in Wateren, een klein plaatsje waar Andreas en Chantal gebruik mogen maken van het huis en de tuin van kennissen. Een top-locatie voor deze groep. Mooi aangekleed met tafels en stoelen en alle ruimte om lekker van het mooie weer te genieten.

Er is een verzorgde lunch en natuurlijk zijn er nog wel wat verhalen te vertellen over het bruidspaar, daar zorgen ouders en vrienden wel voor.

In de grote tuin maken we familiefoto's en als afsluiting van de dag worden er nog heerlijke pizza's gebakken in de houtoven. Een Top-dag voor iedereen.

Van harte gefeliciteerd Andreas en Chantal!

Trouwfotograaf4you - De Grutto 70 - 8251 XN Dronten  0321-383700 -  06-14291921