Pure trouwfotografie, kleurrijk en vol emotie!

Robin en Yvette

020 Trouwfotograaf festival

Festivalbruiloft Camping de Lievelinge - september 2017

Als ze gingen trouwen, dan moest het ook wel een heel tof feest worden. Dat stond voor Robin en Yvette in ieder geval vast. Dat toffe feest is goed gelukt, wat een bijzondere dag hebben wij meegemaakt.

 001 Trouwfotograaf festival

Camping de Lievelinge bestaat uit bijzondere 'verblijfplaatsen'. Het is te omschrijven als een 'oude hippie camping' met alle charmes die hierbij horen. Dit is de plek die Robin en Yvette hebben uitgekozen voor hun festival bruiloft. Vanaf de uitnodiging was alles in sfeer.

002 Trouwfotograaf festival

003 Trouwfotograaf festival

De ochtend van het trouwen ontmoeten wij Yvette bij haar moeder in de 'Pipo-wagen' en Robin is met de kleine boys in de nomadentent. Iedereen is druk met de voorbereiding op deze mooie zonnige dag in september. De kleding hangt klaar en de bloemen zijn geleverd. Iedereen is zeer relaxed.

008 Trouwfotograaf festival 

De bruidegom gaat samen met de twee kleine boys naar de bruid en klopt op de deur van de Pipowagen. Een stralende bruid komt naar buiten en de eerste traantjes zijn een feit.

012 Trouwfotograaf festival

017 Trouwfotograaf festival017 Trouwfotograaf festival017 Trouwfotograaf festival017 Trouwfotograaf festival017 Trouwfotograaf festival017 Trouwfotograaf festival017 Trouwfotograaf festival 

Voor de fotoshoot gaan we het aangrenzende bos in en treffen daar zoveel mooie plekjes met bruggetjes en dijken. We moeten haast maken om weer op tijd terug te zijn.

De gasten zijn inmiddels gearriveerd en hebben ook de caravans en tenten ingericht. Dan gaat iedereen naar de vlonder bij het meertje. Daar zal de ceremonie plaatsvinden. 

019 Trouwfotograaf festival

Wat niemand verwacht is de spectaculaire aankomst van het bruidspaar. Met een amficar rijden ze het water in en varen naar de vlonder! Hoe gaaf is dat. Op de vlonder worden ze welkom geheten door alle gasten en de trouwambtenaar.

022 Trouwfotograaf festival

Na een mooie en persoonlijke speech is het tijd voor het Ja-woord en de ringenwissel. De kinderen brengen de ringen, die voor de zekerheid maar aan een kurk zijn vastgeknoopt!

024 Trouwfotograaf festival

025 Trouwfotograaf festival

De getuigen kregen als aandenken een mooie handgemaakte pen cadeau. Deze stonden al op de vlonder onder een stolp op ze te wachten.

048 bruidsfotograaf festival

Midden op het campingterrein proosten we op het bruidspaar met bubbels en taart. Alle taarten zijn door de eigen gasten gemaakt en ieder komt oplopen met zijn of haar pronkstuk. Echt een superleuk idee.

030 Trouwfotograaf festival

De gasten gaan mee voor de groepsfoto's en tussendoor is er tijd om een paar rondjes in de zweefmolen te maken. 

031 Trouwfotograaf festival

Na de maaltijd gaat het feest nog tot in de kleine uurtjes door in de Spiegeltent die op het terrein staat. Het was een supermooie dag, helemaal zoals Robin en Yvette het bedacht hadden.

033 Trouwfotograaf festival

Veel geluk bruidspaar, samen met jullie boys. Heerlijk dat wij jullie festivalbruiloft mochten vastleggen.

038 Trouwfotograaf festival038 Trouwfotograaf festival038 Trouwfotograaf festival038 Trouwfotograaf festival038 Trouwfotograaf festival

 

De leveranciers die deze dag mogelijk maakten zijn: