Huwelijk bij Huis de Voorst in Eefde

Ben & Michaela

Trouwen landgoed de Voorst

Trouwen in februari, daar bedenk je niet meteen mooi zonnig weer bij. Voor Ben en Michaela schijnt de zon de hele dag, zij gaan trouwen in de blauwe kamer van huis de Voorst.

De dag start in de suite van het appartement. Heel gemoedelijk wordt het haar en make-up van de bruid verzorgd, er is totaal geen stress merkbaar.

Bruidsjurk

De bruidegom is met zijn ouders in de andere kamers. Het bruidspaar zal elkaar pas zien op het bordes van Huis de Voorst.

De Voorst

Samen met haar vader komt Michaela aangereden en kan Ben zijn bruid eindelijk zien. Het trouwen kan nu echt beginnen.

081 BM AN 8542

Familie en vrienden zijn aanwezig in de blauwe zaal zodat de ceremonie kan starten. De trouwambtenaar krijgt de lach op de gezichten met haar verhaal. Niet alle details van de liefde zijn bij iedereen bekend.

155 BM B2 9026

Na het ja-woord staat er een fraaie bruidstaart klaar om aangesneden te worden. De eerste gezamenlijke actie van het jonge paar.

Voor de fotoshoot gaan we naar de tuin van Landgoed de Voorst. Een mooie winterzon kleurt de dag goud en zorgt voor fraaie trouwfotoshoot

293 BM B2 9461

Na de feestmaaltijd gaat de avond verder in de kelder van het huis. De muziek brengt voldoende sfeer en de daggasten gaan lekker dansen. De familie heeft nog wat vragenspelletjes gemaakt zodat iedereen een goed beeld van het bruidspaar krijgt.

378 BM B1 1692

Leveranciers:

Trouwlocatie: Huis de Voorst in Eefde - www.huisdevoorst.nl
Trouwjurk Michaela: Weddings in Rotterdam - www.weddings.nl
Trouwpak Ben: Honeymoon shop in Rotterdam - www.honeymoonshop.nl
Trouwboeket: Bloemsierkunst 'de Beleving' in Huissen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je ook zo'n top trouwreportage?

Trouwfotograaf4you - De Grutto 70 - 8251 XN Dronten  0321-383700 -  06-14291921