Trouwen bij Huis den Deijl in Breda

Piet & Aline

Mastbos Breda

De eerste afspraak van dit bruidspaar was in het Mastbos in Breda. Voor Piet en Aline om deze locatie te kiezen als trouwlocatie voor hun huwelijk. Een mooi restaurant in de bossen van Brabant. 

Vroeg in de morgen van de trouwdag gaan wij naar Aline. Zij bereid zich voor bij familie en ontvangt ons in alle rust. Zodra de kapper en visagie klaar is gaat zij met haar zus de jurk aantrekken.

031 PA B1 0925

Rond 10 uur komt Piet aangereden samen met zijn broer. De Mercedes die deze dag het bruidspaar mag rondrijden doet dienst bij alle trouwpartijen binnen de familie.

Breda

Het geloof is belangrijk in het leven van het bruidspaar en samen starten ze hun trouwdag met een gebed, een mooi ceremonieel rustpuntje aan het begin van een spannende dag.

Mastbos

Eerst gaan we op stap voor de fotoshoot en rijden van Papendrecht naar het Mastbos bij Breda. We mogen het bos in van de boswachter en gaan op zoek naar het bankje waar de eerste afspraak is geweest. 

111 PA B2 6992

Rond 13.00 uur start de cermonie in de tuin van Huis den Deijl. De ambtenaar weet heel mooi te vertellen hoe het nu allemaal ontstaan is tussen dit mooie paar. 

185 PA B2 7574

Piet en Aline spreken vol overgave het Ja-woord uit en dan komen de twee nichtjes de ringen brengen. Het huwelijk is een feit.

228 PA B2 7648

Natuurlijk is er een prachtige taart en wordt er champagne geschonken. Iedereen toost op het huwelijk van het jonge paar.

303 PA B2 8291

Dan is het tijd voor de kinderen van het klasje van Aline. Ze hebben liedjes geleerd en een mooi filmpje gemaakt. Natuurlijk horen er cadeaus bij een feest dus elk kind geeft een pakje.

456 PA B2 9573

De kerkelijke inzegening is aan het begin van de avond. De Johanneskerk zit vol met familie en vrienden. De muziek wordt door kerkgenoten verzorgd. Het is een sfeervolle dienst.

Huis den Deijl Breda

Het bruiloftsfeest gaat daarna van start bij Huis den Deijl, gefeliciteerd Piet en Aline. Veel geluk samen.

Leveranciers:

Trouwlocatie: Huis den Deijl in Breda - www.huisdendeijl.nl

Wil je ook zo'n top trouwreportage?

Trouwfotograaf4you - De Grutto 70 - 8251 XN Dronten  0321-383700 -  06-14291921