Pure trouwfotografie, kleurrijk en vol emotie!

Wij fotograferen bruiloften en loveshoots in onze herkenbare pure en frisse stijl. Gevestigd in Dronten, maar wij maken onze reportages door het hele land.

Neem contact met ons op om te kijken of wij op jullie datum nog beschikbaar zijn.
Betaalbare trouwfotografie door 2 fotografen 4.9/ 5 gebaseerd op 1 27 stemmen.

Harmen-Tijs en Carlieke

Als je op zoek bent naar een goede fotograaf, dan kunnen we jullie Ben en Annemieke van harte aanbevelen. 2 voor de prijs van 1, waarbij de foto´s uit verschillende perspectieven en met oog voor detail genomen worden. In het voortraject merkten we meteen al dat ze erg professioneel zijn, maar daarbij ook relaxed. Op de dag zelf hebben ze eerst een mooie bruidsreportage van ons gemaakt, waarbij we allebei erg ontspannen en genietend op de foto´s staan. Ook de ceremonie en de de rest van de dag hebben ze heel mooi vastgelegd. Ondertussen hebben we de albums, de foto´s en uitvergrotingen ontvangen en zijn we super blij met het g

Waardering:Nick en Tamara

Zoek je een goede trouwfotograaf die ook nog eens betaalbaar is? Dan kunnen wij Trouwfotograaf4You zeker aanraden! Want je krijgt er 2! Ben en Annemieke hebben wij als zeer toegankelijk ervaren. Het kennismakingsgesprek was heerlijk ongedwongen en heel helder. What you see is what you get; geen verrassingen. Wij wilden liever niet poseren, omdat we gewoonweg "niet zo zijn" (wij wilden liever alleen spontane foto's van de dag en geen fotoshoot), maar BenneMieke adviseerden ons dit toch te doen. We zijn blij dat ze dit toch een beetje doorgedrukt hebben, want het maakt de fotoserie wel completer. En wij waren niet de makkelijkste want poseren is écht niet ons ding. Maar ze hebben ons wel zover gekregen. Dat is natuurlijk de ervaring die zij hebben en ze willen ook goed werk afleveren; dat is ze zéker gelukt! Waar wij dachten dat we ons enigszins ongemakkelijk zouden voelen met bijna constant een camera op ons gericht, hebben we daar niets van gemerkt! 'BenneMieke' is onzichtbaar aanwezig. Tijdens de voorbereidingen verliep alles zo natuurlijk en zelfs toen BenneMieke ons vroeg of we even 'zus' en even 'zo' wilden doen, gingen we daar als vanzelf in mee. Van onze gasten kregen we ook te horen dat ze vrijwel niet in de gaten hadden dat er 2 fotografen aan het werk waren. Wij zijn medio mei getrouwd en hebben onlangs ons trouwalbum (en een mini album en een fotoprint en de foto's op USB) in ontvangst genomen en we hebben het elke dag nog doorgekeken. Het is genieten; 'BenneMieke' heeft Onze Mooiste Dag F.A.N.T.A.S.T.I.S.C.H. vastgelegd. Zo kunnen we toch, wanneer we maar willen, Onze Dag weer herbeleven. Voor ons is Trouwfotograaf4You: vakmanschap, professioneel, toegankelijk, transparant en kwaliteit!

Waardering:Erik en Annelies

2 Fotografen voor de prijs van 1. Goeie prijs en professioneel. Ben en Annemieke denken mee en zijn prettig in communicatie. Zeer aan te bevelen!

Waardering:Jeroen en Aliene

Dankzij Trouwfotograaf4you hebben wij echt een fantastische bruiloft gehad die wij voor altijd in een prachtig fotoboek kunnen herinneren. Alles is mogelijk en niets is te gek. Zelfs de bruidshond is fantastisch op de foto gegaan. We hebben een prachtig fotoboek gekregen en deze is super op gemaakt. Fijn dat je het zelf in kan zien en evt veranderen of aanpassingen kan doen. Echt een aanrader voor ieder die een fotograaf zoekt die betrouwbaar is en gewoon fantastische foto's maakt!

Waardering:Thomas Searle

Pauline and I were married in the forest. Ben and Annemieke were absolutely fantastic! They worked very well together and captured all the magical moments we had. Although they had to walk around during the ceremony and come in close at times, they were able to move around everyone in a way that we didn't notice them. We were so happy to have such nice people there. Keep up the good work, we look forward to receiving our final photo

Waardering:Anneke van Driessen

Ik heb dit fotografenduo als zeer professioneel en gedreven ervaren op de trouwdag van onze dochter. De resultaten zijn prachtig geworden. De hele sfeer van die dag is zo mooi weergegeven in de foto's. Oog voor detail, omgeving, momenten, gasten en het bruidspaar: ieders aandeel in de bruiloft is heel mooi gefotografeerd. Ze waren hard werkend, maar niet storend aanwezig en droegen ook zeker vrolijk bij aan de feestsfeer. Dit is zo'n kostbaar moment en de schiitterende foto's die wij dankzij deze fotografen hebben, zullen dit moment voor altijd voor ons vasthouden! Hartstikke bedankt en veel succes met jullie bedrijf!

Waardering:Pauline Driessen

Een bruiloft is puur geluk. En foto's een herbeleving van dit geluk voor altijd.
Doordat wij ook nog eens het geluk hadden Ben en Annemieke te vinden, hebben we zelfs met een kleiner budget de meest geweldige droomfoto's die we ons maar kunnen wensen.
Dubbel geluk zelfs, want Ben en Annemieke schoten alle speciale momenten dubbel: met allebei een eigen camera vanuit een andere hoek. Dit maakt ons album extra bijzonder!
Trouwfoto's maak je maar 1x. Bevriende bruidsparen vertelde me al dat tijd lijkt te vliegen op je eigen bruiloft en in een waas voorbij is.Ik kan dat inmiddels bevestigen. Juist daarom vind ik het nu geweldig om alles eindeloos te kunnen herbeleven met mooie foto's.
Maar als je een klein budget hebt, zinkt de moed je op internet al snel in de schoenen als je alle prijzen ziet voor 1 fotograaf..
Tot mijn verbazing vond ik op trouwfotograaf4you heel veel verschilende pakketten, met zelfs 2 top-fotografen voor een zeer betaalbaar tarief.
Ben en Annemieke zijn waren echt mijn reddende engels, want ik had het idee van mooie, professionele foto's echt al bijna opgegeven in mijn hoofd.
Bij onze ontmoeting voelde het meteen goed: zeer vriendelijke mensen die mij hartelijk ontvingen en ruim de tijd namen alle opties door te spreken en al veel hele mooie voorbeelden aan mij lieten zien.
Een paar dagen voor de trouwdag zijn ze zelfs al naar de locatie gegaan om deze 'voor te verkennen', wat ik een heel leuke verrassing vond en zeer professioneel.
Op de dag zelf gingen ze moeiteloos en gezellig op in het geheel. Ze waren overal, maar tegelijkertijd nergens in de weg. Alle mooie momenten zijn 'gevangen', zonder dat ze teveel op de voorgrond waren voor onze gasten. Zeer prettig.
Omdat er ZOVEEL mooie foto's waren om uit te kiezen, hebben ze de extra moeite genomen ons een zeer ruime voorbewerkte voorselectie te geven om uit te kiezen. Ook aan ons geschuif en veranderingen van keuzes hebben ze met geduld en flexibiliteit meegeholpen, waarna we onze eindselectie zeer snel en mooi bewerkt hebben mogen ontvangen.
Ik raad Ben en Annemieke aan iedereen aan die voor welke gelegenheid dan ook de mooiste foto's wil hebben. Jullie zijn top-fotografen!

Waardering:Jan Willem en Yvonne

Een zeer prettige samenwerking met 2 top-fotografen die hun vak meer dan goed verstaan. Het aanbod van 2 fotografen gaf verrassende foto's, die elkaar mooi aanvulden en net dat beetje extra gaf wat onze bruidsfoto's heel speciaal maakte. Ook bij iets minder goed weer wisten ze toch de weidse en sfeervolle foto's te maken die maakten dat we de dag elke keer weer opnieuw kunnen beleven. Super bedankt voor de samenwerking.

Waardering:Rick en Mariska

Twee maand geleden zijn wij getrouwd en wij zijn ontzettend blij dat Ben en Annemieke onze fotografen waren! Het contact vooraf was al heel prettig en ze voelden goed aan hoe wij onze foto's wilden. Wat fijn is aan Trouwfotograaf 4 you is dat Ben en Annemieke samen de foto's maken. Hierdoor krijg je foto's juist uit een andere hoek en spontane foto's. Ook onze daggasten hebben op de dag zelf de fotografen als zeer prettig in de omgang ervaren. 

Inmiddels hebben wij het fotoalbum en foto's binnen. Wij zijn hier enorm blij mee en het is boven verwachting.
Ook de service nadien is fantastisch. Andere aparte maten voor foto's of ideeën, alles kan en ze helpen graag mee. Wij kunnen het iedereen aanraden!

Waardering:Anitha Bredewold

Ben en Annemieke zijn twee erg enthousiaste fotografen met originele ideeën. Hun gevoel voor compositie is fenomenaal en de resultaten van hun foto's prachtig.
Omdat ze beiden vanuit andere hoeken fotograferen heb je mooie belijningen en lichtinval.
Verder zijn het twee gezellige mensen die zo inschuiven op een bruiloftsdag.

Top mensen met top foto's!

Waardering:Soraya Hoogendijk-Bakker

Dankzij Ben en Annemieke hebben wij een heel mooi aandenken aan onze trouwdag. Ze hebben supermooie foto's geschoten en ook nog eens op zo'n manier dat we ook niet gemerkt hadden dat ze aanwezig waren tijdens de ceremonie. We hadden een superdag en dat is ook te zien op de foto's. Wij vonden het ook erg gezellig dat Ben en Annemieke er de hele dag bij waren. Ben en Annemiek heel erg bedankt voor de mooie foto's en het mooie fotoalbum!

Waardering:Dorien Geusebroek

We hebben een heerlijke trouwdag gehad in juni en nu kunnen we nog nagenieten van de prachtige foto's die Ben en Annemieke van ons en onze dag hebben gemaakt. We vinden de foto's erg mooi en ook het fotoalbum is super geworden! Op de dag zelf was heel het prettig en gezellig bij de fotoshoot en verder waren ze niet te aanwezig, maar er ook gewoon gezellig bij. Jullie vakkundigheid, duidelijkheid en met een no-nonsense mentaliteit hebben we als heel prettig ervaren. Top gewoon! Bedankt!

Ps. Super facebook-pagina! 

Waardering:AukeJan en Saskia

Met z'n tweeën vullen ze elkaar goed aan! Leuke en mooie reacties gehad op de foto's en het album! Als ik weer zou moeten kiezen is de keuze niet moeilijk!

Waardering:Kelly Van Den Boogaard-Baneman

De foto's voor het album zijn supergaaf geworden. We zijn dan ook erg benieuwd naar het resultaat en kunnen amper wachten tot we het album in onze handen hebben. Mochten we ooit weer een fotograaf nodig hebben, weten we jullie te vinden. Bij iedereen die een fotograaf zoekt, zullen wij jullie aanraden!

Waardering:Dorothy Bakker

Mooi cijfer maar van ons had je een 10 gehad. Jullie zijn super. De trouwdag van onze dochter en schoonzoon Soraya Hoogendijk-Bakker en Barry Hoogendijk was mede door jullie toedoen een topdag

(Betreft een reactie op ons Facebook berichtje:)
Wij hebben aan onze bruidsparen gevraagd een recensie over ons te schrijven en een puntenlijst in te vullen. Na 6 recensies scoren wij een mooie 9,7.

Waardering:Hans en Froukje Kroeze

Ben en Annemieke zijn heel erg vriendelijke en behulpzame mensen waarbij wij ons als bruidspaar direct op ons gemak voelden. Wij hebben niet gemerkt dat er foto's werden gemaakt, zo onopvallend wordt er gewerkt. Onze gasten waren ook zeer lovend, zowel over de foto's als over hun werkwijze en wie ze zijn als persoon.

Waardering:Jeanette Bloos

We hebben een geweldige trouwdag gehad en met fotografen Ben en Annemieke, ontzettend gelachen en dat is ook te zien op de foto"s.
Super ontspannen sfeer dus heerlijk kunnen genieten van de trouwdag en onze gasten hebben het nog over hoe gezellig het wel niet was met de fotografen..
Alles wat we zochten in een Fotograaf en in dit geval zelfs 2 voor de prijs van 1!! Wat wil je nog meer :)
Geweldige service voor, tijdens en achteraf!

Waardering:Lisa en Jeroen

Beste Ben en Annemieke,
ontzettend bedankt voor de gave foto's die jullie samen hebben gemaakt, voor de vele creatieve ingevingen ter plekke en de gezelligheid.

We krijgen nog steeds enthousiaste reacties van onze gasten over jullie als fotograaf. Spontaan, aardig en vol goede ideeen.

Ik kan jullie van harte aanbevelen!

Waardering:Leen en Anja van Rij

De loveshoot was fantastisch, onze fotografen Ben en Annemieke zijn fantastisch, dus kon het niet uitblijven dat de foto's ook fantastisch zijn! Zij wisten ons op sublieme wijze op ons gemak te laten voelen, dat kan alleen wanneer je je in de ander kan verplaatsen. En dat levert de mooiste plaatjes op. Ontzettend bedankt!

Waardering:Louis en Diana

Hoi Ben en Annemieke, heel erg bedankt voor de schitterende foto's! Jullie hebben onze dag zo mooi vastgelegd met goede en scherpe foto's! Zelfs mijn vader lachend op de foto gekregen, dat is een kunst op zich. Wij zijn ook heel erg blij met de mooie canvas en het foto-album die jullie hebben samengesteld. Hier zullen we ons leven lang van kunnen genieten.

Waardering:Pagina 1 van 2