Loveshoot

Hoe mooi is het om de liefde in beeld te brengen. Een loveshoot, ook wel pre-weddingshoot, is een korte fotoshoot. Gemaakt op een locatie die voor jullie belangrijk of speciaal is.

Lekker genieten van elkaar en lol hebben met elkaar. Rennen, klimmen, gek doen! Het kan ons niet gek genoeg. Wij maken hier een sfeervolle en ongedwongen fotoreportage van. 

Een loveshoot is voor alle leeftijden, of het nu de prille liefde is of de 50 jaren samen liefde. Een mooi cadeau om te geven bij een huwelijksjubileum of te ontvangen wanneer jullie je huwelijk hebben aangekondigd.

De pre-weddingshoot is een ontspannen voorbereiding op jullie trouwdag. Wennen aan de camera en ontdekken dat het allemaal best heel erg leuk is! Even nog geen trouwkleding, maar gewoon lekker casual.

Na de reportage staan alle foto's online op een persoonlijke website. Hieruit maken jullie een keuze van vijf favoriete bestanden. Deze worden bewerkt en digitaal geleverd. Tevens ontvangen jullie een 30x40 cm Fine Art print. De foto's van een pre-weddingshoot kunnen eventueel gebruikt worden voor de trouwkaart. 

 

Loveshoot boeken?

De Leveshoot - € 120,00, inclusief 5 digitale bestanden en een 30x40 cm FineArt print

De Pre-weddingshoot - € 75,00,inclusief 5 digitale bestanden en een 30x40 cm FineArt print (alleen in combinatie met een trouwreportage)

Trouwfotograaf4you loveshoot 1

De loveshoot van Berry & Annelieze, die later gevolgd werd door een superleuke trouwreportage

Trouwfotograaf4you loveshoot 2

Trouwfotograaf4you - Het Zenit 17 - 8254 AP Dronten  0321-383700 -  06-14291921