September 2015 - Stadsgehoorzaal Kampen

Esther is opgegroeid op een melkveebedrijf. Voor haar stond vast dat haar favoriete koe op de foto moest. De dag begon met regen en de vooruitzichten waren niet heel goed. Toen Wilco de boerderij naderde, klaarde de lucht op en ging de zon schijnen. Dat beloofde iets moois.

Direct na de ontmoeting vertrokken we voor de reportage. Eerst met de koe en een favoriet kalfje op de foto, dat leverde al de eerste vlekjes op de jurk. Esther vond het geen probleem, boerendochter in hart en nieren!

Tijdens de reportage hebben we het redelijk droog gehouden en super mooie foto's gemaakt. De lucht leek extra blauw en het gras leek extra groen. Met de ergste regen zijn we gaan schuilen onder een brug langs de IJssel, super locatie voor de laatste foto's.

Het burgerlijk huwelijk was in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Een mooi gebouw waar oud en nieuw heel mooi samen gaan. Voor de lunch ging de hele groep naar de kinderboerderij in het Stadspark waar we ook de groepsfoto's konden maken. Af en toe weer wat regendruppels, maar dat mocht de pret niet drukken.

De Anna-kapel in Kampen is een mooi ingetogen kerkje voor burgerlijk en kerkelijk huwelijk, klein maar helemaal compleet.