Fotografenduo en levenspartners

Trouwfotograaf Dronten, ZwolleMijn naam is Ben Eekhof. Fotografie is al mijn hele leven mijn passie geweest. Alhoewel obsessie er misschien een beter woord voor is. De vernuftige techniek in camera's en lenzen vind ik geweldig. Het leukste vind ik om mensen te fotograferen. Daarom was de keuze voor trouwfotografie en portretfotografie ook niet zo moeilijk.

Samen met mijn partner Annemieke ga ik graag op pad om straatfoto's te maken. Het is heerlijk om mensen in hun dagelijkse bestaan vast te leggen. 

Fotograaf voor de stichting Make a Memory

Ik ben ook vrijwillig fotograaf voor Make a Memory. Deze stichting fotografeert op verzoek van ouders, ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken tot 17 jaar. Niet de makkelijkste momenten om mijn camera te pakken, maar ik weet dat het resultaat voor de nabestaanden van onschatbare waarde is. Het vertrouwen krijgen op zulke kwetsbare momenten, dat ze je toelaten in die verdrietige situatie, dat is voor mij gewoon onbetaalbaar. Daar doe ik het voor!

Naast de fotografie ben ik gek op mijn honden, hou ik van een sportief leven en kan ik enorm genieten van heerlijk eten met een goed glas wijn.

Bruidsfotografie in Dronten en Zwolle

Second shooter.. en nog heel veel meer

Bruidsfotograaf Flevoland, Overijssel, ZwolleIk ben Annemieke de Goede, ik hou van het leven en van de liefde. Daarom beleef ik zoveel plezier aan de trouwreportages die wij samen maken. Plannen en organiseren zit mij in het bloed en dat komt goed van pas bij onze job. Ik ben de second-shooter en fotografeer graag vanuit de 'andere' hoek, maar ook de details en de ongemerkte traantjes zoek ik graag op. Daarnaast ben ik chauffeur, weddingplanner, tijdplanner en cateraar op de fotoshoot-dag.

Bij ons is elk trouwalbum weer anders

Als de fotobewerking klaar is zorg ik voor de opmaak van het trouwalbum. Hierbij probeer ik de sfeer van de dag en bijzondere momenten die we hebben meegemaakt, te verwoorden met beelden. Van elk album maak ik een persoonlijk document. Geen trouwalbum is bij ons hetzelfde. Dat maakt dit werk voor mij juist zo leuk om te doen!

En als we even niet met de huwelijksfotografie bezig zijn.....dan hou ik van koken en het buitenleven, boswandelingen met de honden, de administratieve zaken, een beetje sporten en nog een part-time job. Maar het belangrijkste: genieten van alles!

Heel veel mooie foto's!

Het is heerlijk om als fotografen-duo te werken! Samen op pad om zo veel mogelijk mooie beelden van een trouwdag vast te leggen. Samen de voorbereiding doen en de dag beleven. Ieder met onze eigen inzichten en op onze eigen manier, waardoor een super compleet beeld van de dag ontstaat. Het is leuk om altijd tussen de blije en feestende mensen te mogen werken. Betrokken te zijn bij die bijzondere huwelijksdag en daar samen ongelofelijk veel plezier aan te beleven. Echt, jullie zijn die dag niet de enigen die genieten!

Trouwfotograaf4you - De Grutto 70 - 8251 XN Dronten  0321-383700 -  06-14291921