Lekker relaxed op je trouwdag

Trouwfotograaf4you verzorgt op een ontspannen en creatieve manier jullie trouwreportage. Wij maken de mooiste foto's als jullie relaxed zijn en je helemaal op je gemak voelt. En daar gaan wij voor zorgen!

Een journalistieke werkwijze

Onze journalistieke aanpak maakt dat je niet hoeft te gaan poseren, liever niet zelfs. Geniet van je trouwdag, Wij zorgen er voor dat de sfeer en alle emoties van die dag spontaan in beeld worden gebracht. En natuurlijk geven soms wat aanwijzingen als dit nodig is.

Bekijk eens ons portfolio om een goede indruk te krijgen van onze trouwfotografie.

 EN 8936 bewerkt2

Goed voorbereid op pad

Ongeveer een maand voor jullie trouwdag maken we nog een keer een afspraak. Om in alle rust nog even de laatste dingen door te nemen. Eventueel bezoeken we samen de trouwlocatie en bekijken ook gelijk de omgeving waar de fotoshoot gemaakt wordt. Nog een laatste check van het draaiboek en dan gaan we aftellen naar jullie trouwdag.
Wij houden van duidelijkheid, in afspraken maar ook wat verwachtingen betreft. En laat dan die grote dag maar komen, wij zijn er klaar voor!

Een fotoshoot op een toffe fotolocatie

Weet je een leuke fotolocatie waar we de bruidsreportage kunnen gaan schieten? Prima! Geen idee? Dan kunnen wij jullie hele goed suggesties geven voor een mooie fotoshoot locatie.

Je kiest je eigen fotoselectie uit

Op jullie trouwdag schieten wij heel erg veel foto's. Van al deze foto's maken wij een eerste selectie. Deze afbeeldingen krijgen een eerste beeldcorrectie. Hierna zetten wij ze online op jullie persoonlijke website met inlogcode. Jullie kunnen nu heel eenvoudig het aantal foto's uitzoeken dat bij jullie pakket hoort. Wij noemen dit de Selectie Digitaal. Na ontvangst van de selectie digitaal worden de foto's verder bewerkt voordat we ze aan jullie afleveren.

Eenvoudig delen van foto's

De digitale foto's zijn eenvoudig door te sturen aan jullie daggasten of te plaatsen op bijvoorbeeld Facebook. Eventueel nabestellen van foto's is vanaf deze persoonlijke website ook erg gemakkelijk. Als je de link aan de daggasten doorstuurt dan kunnen ze zelf foto's bestellen.

De albumsfoto's kies je ook zelf

Op dezelfde wijze als bij de selectie digitaal mogen jullie ook je eigen albumfoto's kiezen. Wij maken het trouwalbum digitaal op. Jullie ontvangen een link en kunnen de opmaak van het album digitaal bekijken. Een wijziging in het album kun je gemakkelijk aangeven door op een foto te klikken. Er verschijnt een tekstvenster waarin je de wijziging kunt aangeven.

Lees hier alles over onze luxe trouwalbums

Een gerust gevoel

Als beroepsfotograaf zijn wij aangesloten bij de DuPho, een beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van DuPho. Dit geeft zekerheid voor iedereen.

Trouwfotograaf4you - De Grutto 70 - 8251 XN Dronten  0321-383700 -  06-14291921