Lekker relaxed op je trouwdag

Trouwfotograaf4you verzorgt op een ontspannen en creatieve manier jullie trouwreportage. Wij maken de mooiste foto's als jullie relaxed zijn en je helemaal op je gemak voelt. En daar gaan wij voor zorgen!

Een journalistieke werkwijze

Onze journalistieke aanpak maakt dat je niet hoeft te gaan poseren, liever niet zelfs. Geniet van je trouwdag, Wij zorgen er voor dat de sfeer en alle emoties van die dag spontaan in beeld worden gebracht. En natuurlijk geven soms wat aanwijzingen als dit nodig is.

 EN 8936 bewerkt2

Goed voorbereid op pad

Ongeveer een maand voor jullie trouwdag maken we nog een keer een afspraak. Om in alle rust nog even de laatste dingen door te nemen. Eventueel bezoeken we samen de trouwlocatie en bekijken ook gelijk de omgeving waar de fotoshoot gemaakt wordt. Nog een laatste check van het draaiboek en dan gaan we aftellen naar jullie trouwdag.
Wij houden van duidelijkheid, in afspraken maar ook wat verwachtingen betreft. En laat dan die grote dag maar komen, wij zijn er klaar voor!

Een fotoshoot op een toffe fotolocatie

Weet je een leuke fotolocatie waar we de bruidsreportage kunnen gaan schieten? Prima! Geen idee? Dan kunnen wij jullie hele goed suggesties geven voor een mooie fotoshoot locatie.

Snel de trouwfoto’s terugkijken

Kort na de bruiloft zijn de trouwfoto's eenvoudig terug te kijken op een handige persoonlijke website met inlogcode. De foto's zijn eenvoudig door te sturen of te plaatsen op bijvoorbeeld Facebook.

Eventueel nabestellen van foto's is vanaf deze persoonlijke website erg gemakkelijk. Als je de link aan de daggasten doorstuurt dan kunnen ze zelf foto's bestellen.

Luxe trouwalbum vol onvergetelijke momenten

Ook al heb je je voorgenomen om ieder moment van je huwelijksdag bewust te beleven, je ontkomt er niet aan dat sommige momenten in een roes aan je voorbij gaan. Een typisch geval van: ‘gelukkig hebben we de foto’s nog’.

Kies je unieke en persoonlijke fotoboek

Je kunt kiezen uit diverse uitvoeringen en het is ook mogelijk om je album volledig te personaliseren. Bekijk hier een voorbeeld van een album. 

Je favoriete foto's aan de muur

Je favoriete afbeeldingen komen tot leven wanneer je er een vakkundige print van laat maken. Wij printen zelf onze foto's op hoogkwaliteits fotopapier. Er is keuze uit diverse soorten luxe papier.

Wij leveren prints ook op groot formaat. Zowel opgeplakt op pvc of dibond. Wil je je favoriete foto graag ingelijst? Ook dit verzorgen wij graag voor je.

Foto op Acrylaat, Canvas of Houtpaneel

Via ons vaklaboratorium leveren we mooie producten, zoals canvas, houtpanelen en acrylaat. We laten graag de mogelijkheden zien.

Een gerust gevoel

Als beroepsfotograaf zijn wij aangesloten bij de DuPho, een beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van DuPho. Dit geeft zekerheid voor iedereen.

Trouwfotograaf4you - Het Zenit 17 - 8254 AP Dronten  0321-383700 -  06-14291921